Lediga tjänster

Gäre Bygg växer och söker ytterligare en projektledare.

Vill du vara en del av en expansiv koncern och är en projektledare med eget driv och med kundnöjdhet samt affärsmässighet i fokus? Då har vi rollen för dig!

Gäre Bygg växer och har behov av att förstärka organisationen med en projektledare. Arbetet handlar om att vårda befintliga kunder samt bygga relationer för framtiden. Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i det familjära företaget. Varmt välkommen med din ansökan!

Gäre Bygg AB är ett väletablerat företag på byggmarknaden i Skaraborg med Skövde som utgångspunkt och ingår i koncernen Byggbetjänten AB. Gäre Bygg utför nybyggnationer, tillbyggnader och ombyggnader i alla storlekar. Bolaget har flera ramavtalskunder och hanterar även försäkringsskador. Idag har företaget 25 anställda varav 3 projektledare. Som projektledare ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande.

Gäre Bygg erbjuder dig

  • En bred roll med varierande arbetsuppgifter, där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand
  • Erfarna kollegor och gedigen support inom koncernen
  • Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom AxÖ Consulting men du kommer anställas direkt hos Gäre Bygg.

Arbetsuppgifter

I rollen ingår ansvar för planering, ekonomi, produktionsstyrning. Vidare kommer du att styra och planera arbeten med hänsyn till kvalité, miljö, ekonomi och arbetsmiljö. Projektledaren har även budget och arbetsledaransvar samt arbetar med prognostisering. Som projektledare ansvarar du för kalkylering, styrning, planering och uppföljning av projektet som utförs i Meps och Hantverksdata/Entré som är de administrativa system som företaget arbetar i. Det gemensamma målet är att säkerställa kostnadskontroll från start till mål.

Här erbjuds du en roll med stor frihet under ansvar och som har en variation mellan kundmöten, kalkylering, problemlösning, arbetsledning och att koordinera underentreprenörer.

Vem är du?

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att självständigt planera ditt arbete och att arbeta med flera olika projekt samtidigt. Du behöver ha ett strukturerat arbetssätt och förmåga att prioritera även i stunder då det är högt tempo. Arbetet innebär mycket samverkan med externa och interna kontakter, och det är därför viktigt att du har en god förmåga att skapa förtroende samt att bygga och bibehålla goda relationer. Du arbetar proaktivt, är både initiativrik samt lösnings- och förbättringsorienterad.

Erfarenheter:

  • Du har gedigen erfarenhet av projektering, projektledning och arbetsledning
  • Du har goda kunskaper i MS Officepaketet, främst Excel
  • Du har god vana av att arbeta i system som exempelvis Meps och Wikells
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har en högskoleutbildning inom relevant område som t.ex. byggnadsingenjör eller byggnadstekniker, eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.

Information och ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på AxÖ Consulting, Linda Axäng på telefonnummer 079-340 54 42 eller via mejl, linda.axang@axoconsulting.se Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Känner du dig träffad? Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2020. Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

Tjänsten är på heltid och med tillträde omg eller enligt överenskommelse.

Om koncernen Byggbetjänten AB

Gäre Bygg AB ingår i en koncern som består av sju bolag: Byggbetjänten AB, Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB), H. Einarssons Byggnads AB (HEBAB), Hyrmaskiner Lindesberg, Golv & Kakel i Mellansverige AB och Karlskoga Byggnadsplåt.

I koncernen finns idag ca 130 anställda och samtliga bolag har gott renommé och är starka i sina regioner. Läs mer om koncernen här: www.byggbetjanten.se och mer om Gäre Bygg här: www.garebygg.se

Kontakt

Gäre Bygg AB

Postadress:
Stadsskogsvägen 5
711 34 Lindesberg

Besöksadress:
Kåsatorpsvägen 5, Skövde

Telefon: 0500-47 11 00
Mail: info@garebygg.se